Днес в Къщата се състоя среща между представители на неправителствени организации от Албания и представители на български граждански организации

Днес в Къщата се състоя среща между представители на неправителствени организации от Албания и представители на български граждански организации. Павлета Алексиева, програмен директор на Български център за нестопанско право и Айлин Юмерова, правен консултант в БЦНП, разказаха пред своите албански колеги повече за дейността, програмите и кампаниите, които са във фокуса на внимание и работа на организация. Гостите имаха възможността да научат и повече за Къщата като място, на което творят  хора от гражданския сектор, място за споделяне на опит и идеи, за реализиране на съвместни партньорства и провеждане на събития.

На срещата  Ива Таралежкова и Деси Христова представиха дейността на  Форум гражданско участие – организация, която които работи в Къщата на гражданските организации. След презентациите, всички имаха време да се опознаят по-добре и проведат разговори на по чаша кафе в уютната обстановка на Къщата.

Posted on June 30, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top