Среща на тема „Как да популяризираме каузите на НПО чрез Google Ad Grants”

На 12.05.2016 г. от 16:00 ч. в Къщата на гражданските организации, ще се проведе открита среща на тема „Как да популяризираме каузите на НПО чрез Google Ad Grants“. Срещата се организира съвместно от фондациите „Граждани срещу бюрокрацията“, „Български център за нестопанско право“ и„Работилница за граждански инициативи”, която управлява единствената платформата за технологични дарения у нас – ТехСуп България.

Целта на срещата е, представителите на НПО да се запознаят с възможностите за популяризиране на каузите им в Интернет, чрез търсачката Google и услугите, чрез които тя може да подпомогне дейността на нестопански организации в обществена полза. Една от тези услуги е Google Ad Grants, чрез която на организациите се предоставя безсрочен бюджет за реклама в Google, в размер на $10,000 месечно.

Ако желаете да присъствате на място, моля предварително да заявите това на електронен адрес veselin@bcnl.org, лице за контакт Веселин Вълев, или на телефон 02/981 66 17, Български център за нестопанско право. Моля, имайте предвид че броя на участниците в самата среща на място са ограничени. За всички, които се интересуват от темата, но няма да имат възможността да присъстват на място, ще осигурим възможност да се включат в срещата онлайн чрез Информационния портал на неправителствените организации в България – http://www.ngobg.info

baner google grants

Posted on May 12, 2016 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top