Граждани срещу бюрокрацията стартира социално предприятие за счетоводни услуги с участието на хора с увреждания

Pisar.bg започна предлагането на счетоводни услуги, под формата на социално предприемачество. Целта им е да се помогне на бизнеса с адекватни и бюджетни услуги, както и да се даде възможност за трудова заетост на хора с увреждания, които иначе трудно биха могли да си намерят работа. Например: човек в инвалидна количка не може да напусне дома си, но може да получава по е-мейл или куриер фактури и протоколи, които ще въвежда в счетоводен софтуер, за което ще получава достойно заплащане.

Услугата е предназначена само за новорегистрирани фирми през Pisar.bg . В близките месеци ще се проведе конкурс за назначаване на хора с увреждания. За целта следете комуникационните канали на Pisar.bg и Къщата за допълнителна информация.

Какво е Pisar.bg?

Pisar.bg е проект на Фондация “Граждани срещу бюрокрацията”. Основни цели на фондацията са намаляване на административната тежест над гражданите и бизнеса, както и консумацията на хартия. От началото на годината, Pisar.bg е ползван от над 500 000 души.

Препоръчваме Ви да харесате страницата на Pisar.bg във Фейсбук, за да сте информирани относно новите услуги, които предлагат.

Posted on August 4, 2016 in Новини, Публикации

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top