Щастие на работното място – практически семинар на 5 юни

 

 

Каним ви на едно нетрадиционно пътешествие, преминаващо през Окото на Бурята и страната на парадоксите, чак до центъра на Земята и отвъд Времето и Пространството. Пътувайки, вие ще се наслаждавате на пътя към собственото си израстване и разгръщане като личности, лидери и коучове. Пилоти ще бъдете самите вие, а ваш „навигатор“ ще бъде професионалният коуч и фасилитатор – Венелин Минчев от Equinox Partners.

По време на практическия семинар ще имате възможност да опознаете себе си още по-задълбочено и да осъзнаете какво е това, което вас самите ви прави щастливи и как да поддържате това състояние на ежедневна база. Заедно с Венелин ще сътворите преживяване, което да ви провокира да изследвате вашите собствени отговори и да повишите своята осъзнатост по темата за Щастието, както и да се доближите до реализирането на визията, която имате и желаете да постигнете.

Екуинокс Партнърс (www.equinox-partners.bg) е специализирана компания в предоставянето на коучинг и обучителни услуги и организиране на семинари за личностно и професионално развитие. Екипът създава първата българска програма за обучение по коучинг и коучинг умения Intunity Coaches®, което интегрира в едно източната и западната философии и практики за цялостно изживяване и за осъзнаване на собствената цялостност, завършеност и дълбока мъдрост.

Ако сме успели да ви изкушим и вече сте решени, че ще присъствате, моля да потвърдите участието си чрез този регистрационен формуляр.

Posted on May 30, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top