На 25 октомври Слава Кръстева и Деница Андонова ще водят първото практическо занимание от HR поредицата в Къщата

“Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?” е темата на първотото от поредица практически занимания, които ще се проведат в Къщата. Събитието ще се случи на 25 октомври от 17.00 часа. Кои са водещите и защо поставената тема представлява интерес за всяка от тях, четете в следващите редове:

 

Слава Кръстева -професионалният й опит на мениджър, предприемач, треньор по груповодинамичен тренинг, експерт в център за оценяване и консултант, е изпълнен с много предизикателни проекти и интересни подходи. Нейният опит е свързан с всички области от управлението на организации, екипи и хора. Слава Кръстева е работила като Мениджър човешки ресурси и администрация в една от най-големите НПО – Фондация “За Нашите Деца”, където успешно въвежда всички съвременни методи и инструменти, свързани с качественото управление на човешкия капитал и организационната култура.

Защо  темата е важна за мен?  – “Тя не е важна, а е най-важната! За добро или лошо в този живот тялото е това,  в което се помещава цялото ни богатство – нашата личност, талантите, креативността, идеите, компетенциите, знанията, любовта и духовността ни. Здравето е от тези неща, които сме получили без да сме платили. Човешките възприятия работят така, склонни сме да неглижираме нещата, за които не сме се борили, мечтали или купили. Всичко, което старателно развиваме през целия ни живот няма никаква перспектива да бъде реализирано пълнценно, ако тялото ни  не е здраво. Всички мотивационни, обучителни програми, тиймбилдинги и други инструменти за управление са безсмислени, ако здравето на човека, екипа и организацията не са осъзнат приоритет. ”

 

 

Деница Андонова е хоолистичен консултант, сертифициран специалист по здраве на работното място.

Защо  темата е важна за мен? – “Здравето е част от успеха – както индивидуалния, така и на организацията като цяло. Никой мениджър не може да накара хората си да са здрави, но чрез личния си пример и политиката и културата на организацията здравето може да бъде част от ценностите на организацията. Грижейки се за по-здравословната и продуктивна среда, организацията ще се радва на по-ангажирани, мотивирани, креативни и здрави кадри, както и на по-добър employer branding. За мен здравето е лична и професионална кауза и се радвам, че единомишлениците и действащите в тази насока ставаме все повече. Благодаря за дадената възможност да споделя своите знания и опит по темата.”

 

 

 

 

 

 

 

Водещите Деница Андонова и Слава Кръстева са високомотивирани и уверени в смисъла на това да потърсим заедно връзката между отношенията на работното място, продуктивността ни в офиса и здравето. Ако искате да участвате активно в живота си, а не само да наблюдавате какво ви се случва, включете се в практическия семинар на тема Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?

 

 

Posted on October 21, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top