Къща за студенти – ела в споделеното пространство за учене и срещи с организации с каузи

Ако си СТУДЕНТ и търсиш …

ново, свежо място в центъра на София,

със спокойна и уютна атмосфера

за учене,

за подготовка за домашни, колоквиуми, изпити,

за работа в групи с други студенти, създаване на общи проекти, организиране на студентски събития,      

където работят граждански активни хора и организации с каузи,

ЕЛА в КЪЩАТА НА ГРАЖДАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ!

КАКВО Е КЪЩАТА?

Къщата на гражданските организации е място с граждански заряд за активисти и организации, които работят в среда на споделени ценности и реализират съвместни инициативи. Къщата е и отворено пространство за събития и срещи на будни хора и идеи. Намира се на много комуникативно и удобно място центъра на София, на адрес: ул. „Христо Белчев“ 3, ет. 1.

С началото на новата 2020 Къщата вече е и център за споделено учене за студенти – със спокойна атмосфера, отлично оборудване, сплотена общност и всичко това – напълно безплатно.

Мястото предлага страхотна възможност за активни млади хора като теб, които още в началото на професионалното си развитие могат да се докоснат до работата на неправителствените организации и да активизират своята гражданска енергия.

КОЕ Е НАЙ-ЦЕННОТО?

Докато учиш самостоятелно или заедно с колегите си от университета, ще имаш шанса да се запознаваш с важни обществени каузи, за които можеш да разказваш и да подкрепяш. И така – да си част от позитивната промяна на средата около себе си!

 

ПОЖЕЛАЙ СИ И ЩЕ ТИ СЕ ДАДЕ…

>> Безплатно ползване на пространството в Къщата за учене, работа в групи, срещи, създаване на творчески и научни проекти.

>> Живи срещи с граждански организации от общността на Къщата.

>> Възможности за кариерни срещи и събития с експерти от опит и неправителствени организации от сфери по твоята специалност.

>> Мотивационни презентации на „вихрогонци“пътешественици, природолюбители, спортисти, журналисти, преподаватели, които вдъхновят със своя пример и каузи.

>> Запознаване с разнообразните възможности за работа, стаж и студентски практики в граждански организации, както и за участие в доброволчески инициативи.

>> Срещи със социални предприятия и техните продукти с кауза.

>> Социално кино с дискусионни срещи.

>> И каквото друго ни предложиш като идея!

НАПРАВИ ЗАЯВКА:

За да се включиш в графика на Къщата, молим предварително да ни пишеш на имейл: info@ngohouse.bg или да се обадиш на тел: 0888 51 99 91.

***

 

Публикацията е подготвена в рамките на проект „Граждански Хъбове в университети: активизиране на гражданската енергия в подкрепа на гражданските организации“ (ACF/61) на Български център за нестопанско право, финансиран от Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

Posted on January 17, 2020 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top