Уникален шанс – счетоводни консултации за НПО в Къщата

Една от вечните теми на НПО е счетоводно отчитане – как, кога, и кой го прави? И въобще – защо и какво от това? Любими въпроси от всички анкети и обратни връзки от обучения.

След поредицата за HR , БЦНП и 2МС Консулт ЕООД ще представят темата за финансово и счетоводно отчитане на НПО, с важни и актуални въпроси при облагане на стопанската и нестопанската дейност, отчитане по проекти, спазване на срокове за деклариране и др.
Започват дните на консултации по счетоводни теми в Къщата, като при заявен интерес могат да бъдат развити и конкретни по-специфични счетоводни теми.
Първият ден за консултации ще се проведе на 15 ноември от 10.00 до 12.00 часа с формат представяне на ключови теми и сесия въпроси и отговори. Всеки, който иска да се включи трябва да се запише предварително на е-майл: magdalena@bcnl.org


Теми, които ще засегнем са: Общи правила на счетоводна отчетност и необходимост от счетоводител, нагледни примери “какво не се прави” (от счетоводна гледна точка), как наемаме хора в екипа, данък „уикенд“ важи ли за нас и други важни въпроси от данъчното облагане и финансовата отчетност. Срещата и консултациите са подходящи за директори и управители на организации.

Събитието е с вход свободен!

Posted on November 3, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top