Нека преобразим училището за деца с увреден слух в София заедно с екипите на Заслушай се и TELUS International Europe

Лятото е към своя край и е време да се заловим за работа. Нека се присъединим към екипите на фондация “Заслушай се” и “TELUS International Europe” и с общи усилия да преобразим училището за деца с увреден слух в София в едно прекрасно място. Шестото по ред издание на инициативата „TELUS Ден на Подкрепа“ ще се проведе в Училището за деца с увреден слух „Проф. Д-р Дечо Денев“ в София на 10 септември. Служители на TELUS International Europe от София и Пловдив заедно с екипа на фондация “Заслушай се” ще ремонтират пансиона, зоната за игра и училищния двор.

Чрез инициативата служители от офисите на TELUS изразяват своя ангажимент да „дават там, където живеят“’ чрез доброволен труд. През месец май благотворителното събитие вече се проведе в Пловдив. Там повече от 250 доброволци вложиха усилия в това да ремонтират специализираното училище за деца със слухови проблеми „Проф. Д-р Стоян Белинов“. На 10 инициативата ще бъде продължена и в София. Резултат от тази инициатива ще бъдат обновените 36 спални помещения, училищният двор, 4 игротеки и коридорите в сградата. Ще бъдат почистени и зелените площи около училището, както ще бъде подменено и осветлението.

Заслушай се, като една от организациите в Къщата, е подкрепена изцяло от нашия екип и ще се радваме, ако и вие се присъедините към нас. Ако искате да се включите в ремонта елате на 10-ти септември в 9 ч. в двора на училището.

Posted on August 31, 2016 in Новини

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top