На работа „вкъщи”

Не, не говорим за това да работиш от вкъщи. Говорим за това да се чувстваш като вкъщи, докато работиш. От опит знаем, че не е лесно, още по-малко евтино, да си намериш офис в центъра на София. Затова много прохождащи или малки неправителствени организации избират да работят от вкъщи, или да правят срещите на екипите си в кафенетата.
Къщата на гражданските организации предоставя алтернатива. Нашето коуъркинг пространство съчетава удобствата на офис средата с приятелската съквартирантска атмосфера на активни колеги от НПО сектора. Ние ти предлагаме самостоятелно бюро, високоскоростен интернет, офис техника и консумативи, на цена по-ниска от сметката ти за цял ден престой в близкото кафене. В добавка получаваш вода и кафе, което може да приготвиш в любимата си чаша, а кухнята е на разположение, ако искаш да си донесеш храна от вкъщи или да си приготвиш сам сандвич. Ако не ти звучи достатъчно домашно, ела и се убеди сам.
Това, което прави една къща истински дом, е приятното обкръжение от близки на теб хора. Екипът на Къщата иска да стане твой приятел, ние ти предлагаме безплатни консултации за развитието на твоята организация и възможност за множество контакти с активни хора като теб. Привлекателно, нали? Влез в секцията „коуъркинг” и намери най-подходящия за теб пакет.

Posted on November 4, 2015 in Новини

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top