Младежката академия на Национален младежки форум е отново тук

Ако искате да бъдете част от младите лидери на Европа, не се чудете къде ще прекарате края на лятото. Националната младежка академия 2016 идва отново с много творческа енергия за личностно развитие и емоции, които ще Ви изтрелят в облаците на нови знания, умения и мотивация за промяна, заедно с още 60 вдъхновители от цялата страна.

Национална младежка академия 2016 на Национален младежки форум е събитие за тези, които искат да развият и усъвършенстват лидерските и комуникационните си умения. Отворена е за младежи от цяла България, събрани от идеи, концепции и желание за позитивна промяна в обществото.

Националната Младежка академия е създадена с цел да развие в участниците компетенции, с които те ще допринесат за повишаване на ефективността на младежкия сектор на местно ниво, регионално и национално ниво. А също така да помогне при реализицията в обществото и на пазара на труда.

Академията е разделена на три последователни нива, всяко от които със специфични обучителни модули и заложени цели за развитието и придобиването на конкретни компетенции съвкупност от нагласи, знания и умения, както следва:

  • Клас 1   –   Основни лидерски и граждански компетенции;
  • Клас 2 – Гражданско участие – ролята на младежките организации. Представяне и защита на политически становища.
  • Клас 3    – Обучение за младежки лидери и мултиплаери.

Участници могат да бъдат млади хора на възраст между 15 и 29 години, лица активно работещи с младежи или с младежки организации. Разходите по настаняване, храна и материали на всички участници се поемат от организаторите!

Желаещите да участват следва да попълнят онлайн-формуляр за кандидатстване:

ttps://goo.gl/forms/dEOkf1JMAfjDDvMj2

не по-късно от 26-ти август (петък) 2016 г.

Селекцията на участниците ще бъде проведена от организаторите на база попълнената електронна форма за участие (покриване на условията за участие и мотивацията за участие), а одобрените ще бъдат уведомени, чрез електронна поща след 29-ти август.

При възникване на въпроси, не се колебайте да ги зададете на secretariat@nmf.bg

Posted on August 9, 2016 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top