Изграждане на високоефективни екипи – за значението на темата

Попитахме Слава Кръстева, водещ на  предстоящото практическото занимание ,  защо темата за изграждане на високоефективни екипи е важна за нея като HR специалист.

 

 

 Слава Кръстева: Защо темата е важна за мен?

“Много често наблюдавам две грешки, които допускаме когато  изграждаме  и управляваме екипи. Едната е, че като съберем подходящи и сами по себе си висококвалифицирани и отдадени професионалисти, вярваме, че няма начин да не се получи силен и високоефективен екип. Другата заблуда и често допускана грешка е, че се насочваме направо към желания резултат – запознаваме хората със целите, те ги прегръщат и в движение се справяме с куп недоразумения, фрустрация, изоставащи срокове, разочаровани хора и други  неочаквани проблеми. Често мениджърите са изморени или ядосани, а членовете на екипа демотивирани, неоценени, разочаровани и стресирани.”

 

Какво стои между добрите намерения и високите резултати. Какви са тези неуловими детайли, които често ни убягват от фокуса на вниманието?

Какво можем да управляваме  и развиваме  когато   работим  в екип?   – на тези и още въпроси ще потърсим отговор заедно в четвъртък, 23 ноември, от 17.30 часа в Къщата на гражданските организации, в рамките на практическото занимание на тема “Изграждане на високоефективни екипи”.

Очакваме ви!

 

 

 

 

Posted on November 20, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top