Ефективните презентации: Двете необходими стъпки към тях – Среща на Алумни Клуба на Лятното Училище за НПО с Борис Христов

Ново присъединилите се Алумнита от тазгодишното издание на Лятното Училище за НПО, което се проведе първата седмица на юни месец в Аркутино, имаха възможността да се запознаят с бившите „възпитаници“ 13558987_1026605320726186_1972793471287173941_oдокато се учиха какви са предизвикателствата и последните развития в правенето на презентации на среща на Алумни Клуба провела се на 28 юни. Към обучението се включиха и обитателите на Къщата, които активно задаваха въпроси на нашият гост лектор. Като гост лектор се включи Борис Христов, който не само ни разказа как да подобрим своите презентационни умения, но и ни даде конкретни насоки как да направим своите презентации по-ефективни чрез техният дизайн.

Гост лекторът – Борис е основател на 356labs http://356labs.bg/  – creative агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения свързани с всичко около изкуството на презентирането. Занимава се с обучения  повече от 7 години като е преподавал както на студенти, така и на мениджъри на различни теми около презентирането – от уменията за говорене пред публика до дизайна и психологията зад дизайна на слайдовете ни.

Участниците получиха напътствия и полезни съвети от Борис, който с не само разказа за трите стъпки при подготовка на една презентация, а и наблегна колко е важно да не започваме веднага с инструменти като power point, а първо да си изчистим идеята си като я напишем на лист хартия и чак тогава да прибягваме към странични инструменти.

presentation design

Това беше само един от съветите на Борис, затова ако искате и вие да станете част от бъдещите срещи на Алумни клуба на Лятното училище за НПО, но все още не сте имали възможността да участвате в обучението, може да гарантирате своя достъп, като се присъедините към общността на Къщата на гражданските организации. Влезте в Къщата и се запознайте с услугите, които тя предлага. Няма да останете разочаровани!

Posted on July 5, 2016 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top