В Къщата на Пау Ама – Двама фаранги из Югоизточна Азия – презентация на Цвета Брестничка

Къщата на гражданските организации ще се преобрази за една вечер в Къщата на Пау Ама! 

А кой е Пау Ама? Пау Ама е герой от приказката на Ръдиард Киплинг “Ракът, който си играеше с морето”, която е вдъхновителят и пътеводителят на последния ни за тази година вихрогонец – Цвета Брестничка да тръгне на пътешествие из дебрите на Югоизточна Азия!

Цвета и нейният съпруг Станислав са пътешественици, търсачи на вълшебни места по света. В продължение на няколко месеца двамата с раници на гръб обикалят Малайзия, Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Филипините, Индонезия, Сингапур и Мианмар. Освен че има очи да види света, Цвета умее и да го разкаже. Така преплита двете си страсти – пътуването и писането. Така се появява и пътеписът „В къщата на Пау Ама – Двама фаранги из Югоизточна Азия“, който издателство Вакон издава в книга.

На 10 декември в 18.30 ч., със снимки, увлекателни истории, изложба на интересни предмети и местни сувенири ще се пренесем в света на живите мъртъвци, оборотните султани, жените-жирафи, пържените копринени буби, последните дракони и ще се потопим в миналото и настоящето на всяка една от осемте страни.

 

Регистрация: Местата са ограничени. За да заявите своето присъствие е необходимо предварително да попълните регистрационен формуляр.

Краен срок за записване: до 12 часа на 10 декември.

Цената на билета* – 7 лв. (цената включва разкази в снимки, малка почерпка и възможност да си подарите книгата „В къщата на Пау Ама – Двама фаранги из Югоизточна Азия“ с личен автограф от автора)

*Билети може да закупите предварително, както и в деня на събитието на място при нас в Къщата на гражданските организации (София, ул. Христо Белчев 3, ет. 1).

За въпроси и заявки: 0898 87 50 54.

Posted on December 9, 2019 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top