“Networking” Срещи в Къщата

business-card-427513_640Къщата на гражданските организации събира под един покрив неправителствени организации, работещи в разнообразни сфери на обществения живот. Една от целите, които си поставихме, създавайки Къщата, е създаване на по-силни връзки и по-добро сътрудничество в гражданския сектор.
Ние вярваме, че колкото по-сплотен е неправителственият сектор, толкова по-ефективна ще е неговата работа и по-видими – резултатите от нея.
Един от начините, по-които ще се опитаме да осъществим тази цел, е като организираме редовни срещи на НПО активисти и активни граждани. Срещите ще протичат на принципа “speed dating”, при който за кратко време участниците ще имат възможност да се запознаят със свои колеги, да обменят опит и идеи, и евентуално – да планират бъдещо сътрудничество. Работата в НПО невинаги е лека, но подкрепата от колеги и мъдростта, почерпена от чуждите грешки или успехи, може да я направи такава.
Очаквайте скоро и първите дати на „speed networking” в Къщата. Те ще са отворени не само за редовните обитатели на офисите и коуъркинг пространството, а и за всички желаещи от гражданския сектор.

Posted on November 4, 2015 in Новини

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top