Библиотеката на Къщата търси попълнения за рафтовете си

Къщата на гражданските организации стартира кампанията „НПО Книготека”. Всякакви книги, които биха били полезни на неправителствени организации, са добре дошли – от социалната, образователната или културната сфери до издания, свързани с екология, съвременни технологии, човешки права и др.

Ще се радваме колегите от НПО сектора да споделят и свои авторски издания – анализи, наръчници, сборници и публикации и др. По този начин гостите на Къщата на гражданските организации ще могат да се запознават с вдъхновяващи примери, полезни практики и ценен опит от други организации, така че да се справят още по-успешно в своята сфера на работа.

Достъпът до Книготеката ще бъде свободен и абсолютно безплатен за посетителите на Къщата. Всеки читател ще може да се настани удобно в различните кътове за четене и защо не да се срещне на живо с авторите на книгите.

Как да се включите?

Донесете книгите на място или ни ги изпратете по куриер на адрес: гр. София 1000, ул. “Христо Белчев” 3, ет 1. Може да изпращате от 1 до 10 екземпляра. Единственото условие е произведенията да са с уредени авторски права и да са били издадени след 2010 г.

Добрите практики са истински успешни само когато са споделени. Нека заедно да напълним рафтовете на НПО книготеката със знания, които ще останат и за бъдещите поколения, защото „Verba Volant, Scripta Manent” („Казаното отлита, написаното остава”)!

Posted on January 11, 2016 in Новини, Публикации, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top