Граждани и обитатели на Къщата заедно срещу бюрокрацията

stefan

Към активните организации в Къщата на гражданските организации и по-конкретно – в коуъркинг зоната, вече може да се срещнете и с представител на организация, чиято основна мисия е да подкрепя и улеснява гражданите, които предпочитат сами да изготвят своите договори при сключването на сделки. А именно – най-новият обитател на Къщата е Стефан Христов от фондация „Граждани срещу бюрокрацията“.

Воден от идеята всички хора да могат лесно да създават необходимите документи от ежедневието, без консултация с адвокати и излишни разходи, екипът на фондацията работи активно върху разработване на проект Pisar.bg – това е уебсайт, който предоставя възможност всеки сам да изготвя документи като договори за наем, трудови договори, пълномощни, молби и най-важното – това да се случва напълно безплатно. Проектът Pisar.bg не помага само на хората да спестят време и главоболия от бюрокрацията, но и съдейства за намаляването на консумацията на хартия. Какво по-добро оправдание да спестите от изсичане 80 дървета годишно?!

Ако искате да научите повече за проекта Pisar.bg или да се свържете с екипа на фондация „Граждани срещу бюрокрацията“ може да го направите директно чрез уебсайта или като посетите Къщата, където може да се срещнете на живо със Стефан.

Posted on February 12, 2016 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top