fbpx

Поредица „Вихрогонци“ – серия от мотивационни презентации за пътешествия и каузи

Вихрогонците са особена порода хора.

Решителни, упорити, смели.

Вихрогонците бягат с вятъра, движат се, пешеходстват, приключенстват. И живеят. По света и у нас виреят, понякога повече сред природата, понякога – повече на път. Търсят и най-често откриват – мечтаните си хоризонти, смисли, върхове. И се връщат, за да разкажат за своите вихрогонски истории и… да вдъхновят със примера си – щом те са го постигнали, значи със сигурност и вие можете.

                     Снимка: Unsplash

 

От октомври в Къщата на гражданските организации ще ви срещаме с най-чудати хора – пътешественици, спортисти, авантюристи, природолюбители и граждански активни атлети. Освен с физическото си движение, те ще ви вдъхновят и със своите каузи. Ще ви споделят и полезна информация от своите начинания – от логистичната подготовка до емоционалните преживявани. Та чак ще ви се прииска да грабнете раниците, да скочите в спортните си обувки и да хукнете към мечтаните върхове. А то му трябва толкова малко на човек, за да си „позволи“ свободата да живее в мечтите си.

 

Какво предстои?

 

Континенталният преход последното парче от пъзела „Тройна Корона“ – презентация на пътешественика Петър Ванев

Дата: 2 октомври 2019, начало: 19:00 часа 

Първият ни гост-презентатор ще бъде пътешественикът Петър Ванев, който ще ви разкаже за приключенията си по Континенталния преход – последното извървяно парче от пъзела „Тройна корона“, с което осъществи една от най-големите си мечти – да премине трите най-дълги прехода в САЩ с обща дължина над 12 500 км.

Младият русенец ще сподели любопитни истории и полезна информация за това как се изминават пеша над 4000 км за 4 месеца и половина през гръбнака на Америка – по Континенталния преход (Continental Divide Trail), как се съхранява мотивацията на ръба на изтощението и прегарянето, за спасителната акция след снежната буря в Колорадо, за борбата с егото, за непознатите приятели и за цената на удовлетвореността.

Следете събитието и във Facebook – „Континенталният преход – последното парче от пъзела „Тройна Корона“.

Снимки от презентацията.

Следва продължение със следващи вихрогонски презентации…

 

Posted on September 17, 2019 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top