1000 Balkan Charity Challenge или 1000 км благотворителност – презентация на Станислав Георгиев

Третият ни гост-вихрогонец се казва Станислав Георгиев – създател и участник в най-голямото спортно благотворително събитие на Балканите 1000km Balkan Charity Challenge – 1000-километров ежегоден биатлон от София до Букурещ и обратно.
За 6 години над 500 участници са предизвикали себе си в инициативата в името на 50 благотворителни каузи от България и Румъния и са събрали над 131 000 евро. А в момента с пълна сила върви седмото издание на маратона, в което участниците ще изминат 1050 км с велосипед и тичайки за общо 11 дни.
1000 Balkan Charity Challenge или 1000 километра благотворителност – презентация на вихрогонеца-маратонец Станислав Георгиев
Дата: 7 ноември, начало: 19:00 часа (вратите отварят в 18:30 часа), място: Къщата на гражданските организации
Както споделя самият Станислав: „1000 Balkan Charity Challenge е типична вихрогонска работа. Имаме – приобщаване на хора за подпомагане на други хора, полагане на големи усилия за преодоляване на лични граници и достигане на нови хоризонти, свързване на хора с приключенски дух и най-важното – РАБОТИ – създава копнеж да го правим отново и отново…“
 
За това какво усещане е благотворителността и в името на какво имаш смелост 7 поредни години да изминаваш по 1050 километра за 11 дни, за това как спортът може да променя качеството ни живот и да ни прави по-добри и за много други интересни и вдъхновяващи маратонски моменти между София и Букурещ ще разказва Станислав на 7 ноември.

 

Регистрация: Местата са ограничени. За да заявите своето присъствие е необходимо предварително да попълните регистрационен формуляр.

Краен срок за записване: до 6 ноември, включително.

Цената на билета* – 7 лева (цената включва разкази в снимки и видеа и малка почерпка)

*Билети може да закупите предварително, както и в деня на събитието на място при нас в Къщата на гражданските организации (София, ул. Христо Белчев 3, ет. 1).

За въпроси и заявки: 0898 87 50 54.

Очакваме ви!

 *Презентацията е част от поредицата „Вихрогонци“ – серия от мотивационни презентации за пътешествия и каузи в Къщата на гражданските организации.

Posted on October 22, 2019 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top