Семинар по комуникация за НПО в Къщата

Къщата на гражданските организации е едно специално coworking пространство. Под нашия покрив се случват много и вълнуващи срещи, ето една от тях.

На 15.05.2018 г. Къщата беше домакин на интригуващ семинар посветен на комуникацията в НПО сектора с впечатлителната Диане Рубино, преподавател по комуникации в Американски университет България. Темата на семинара беше „Strategic Communication: From Awareness to Action“ („Стратегическа комуникация: от осъзнаването към действието“).

По време на тази среща на опитът и практиката  Диане представи важни правила и съвети за планирането на стратегическа комуникация на каузите на НПО и привличването на съмишленици. Всичко това стана чрез множество и разнообразни практически задачи.

Диане е има дългогодишен опит като преподавател в сферата на комуникациите. Ангажирана е с проблемите на уязвимите групи и в своята работа се опитва да помага на НПО да изразяват и защитават по-успешно своите идеи и каузи.

Диане работи с активисти, граждански организации и учени от Америка, Африка, Азия, Европа и Близкия Изток.

Преподавала е в Нюйоркския университет и в Колумбийския университет в град Ню Йорк, а в момента преподава в Американския университет в България.  Научните й трудове са фокусирани върху темите за половете, медиите и педагогиката.

 

Диане води семинари, посветени на публичното говорене, комуникациите и управление на комуникацията в кризисни ситуации.

 

Posted on May 15, 2018 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Back to Top