седмица на отворените врати в Къщата

От 17 до 21 септември 2018 г. вратите на Къщата на гражданските организации са широко отворени. Добре дошли са всички, които споделят нашето вярване, че за всяка гражданска идея има пространство, а в споделеното пространство – съмишленици! В тези дни от 9 до 18 часа ще бъдем на ваше разположение, за да ви разкажем какво е Къщата, как тя функционира като co-working пространство и какви удобства и услуги може да ви предложи като място за организиране на събития в сърцето на столицата.

Къщата на гражданските организации отвори врати преди 3 години, за да създаде пространство, в което представители на гражданския сектор споделят идеи, успехи и предизвикателства. Организациите, които припознаха в Къщата своето място, разказват помежду си трудните моменти, както и историите с щастлив край, които ги съпътстват в нелеката задача да изграждат по-добра среда, активно и отговорно гражданско общество и по-толерантни, емпатични и отворени към промяната личности.

В Къщата вие ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да организирате своя работен процес така, че да бъдете ефективни, вдъхновени и успешни в преследването на вашите цели. Традиционно Къщата събира своите наематели на закуска, творчески работилници, полезни обучения, срещи с интересни личности. Много е вероятно именно на тях да откриете нови приятели и съмишленици, с които да си сътрудничите в общ проект или просто да обменяте хрумки и споделяте планове.

Заповядайте! Очакваме ви с отворени сърца, за да ви разходим из нашият малък, хармоничен и уютен дом, в който споделяме общи ценности и воля за по-добро утре!

 

Back to Top