седмица на отворените врати в Къщата

От 17 до 21 септември вратите на Къщата на гражданските организации са широко отворени. Добре дошли са всички, които споделят нашето вярване, че за всяка гражданска идея има пространство, а в споделеното пространство – съмишленици! В тези дни от 9 до 18 часа ще бъдем на ваше разположение, за да ви разкажем какво е Къщата, как тя функционира като co-working пространство и какви удобства и услуги може да ви предложи като място за организиране на събития в сърцето на столицата.

Къщата на гражданските организации отвори врати преди 3 години, за да създаде пространство, в което представители на гражданския сектор споделят идеи, успехи и предизвикателства. Организациите, които припознаха в Къщата своето място, разказват помежду си трудните моменти, както и историите с щастлив край, които ги съпътстват в нелеката задача да изграждат по-добра среда, активно и отговорно гражданско общество и по-толерантни, емпатични и отворени към промяната личности.

В Къщата вие ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да организирате своя работен процес така, че да бъдете ефективни, вдъхновени и успешни в преследването на вашите цели. Традиционно Къщата събира своите наематели на закуска, творчески работилници, полезни обучения, срещи с интересни личности. Много е вероятно именно на тях да откриете нови приятели и съмишленици, с които да си сътрудничите в общ проект или просто да обменяте хрумки и споделяте планове.

Заповядайте! Очакваме ви с отворени сърца, за да ви разходим из нашият малък, хармоничен и уютен дом, в който споделяме общи ценности и воля за по-добро утре!

 

 

Back to Top