Разнообразието от книги в библиотеката на Къщата расте

С откриването на Къщата на гражданските организации стартира инициативата „НПО Книготека“. Благодарение на нашите дарители, вече можем да се похвалим с многоцветие от теми, на които всеки читател може да намери и прочете своята книга или периодично издание. На рафтовете на библиотеката своите читатели очакват книги, на тематика, свързана с правата на детето и младежките политики, както и последните проучвания на Световната Банка в България или броеве на вестник Капитал.

Организациите в Къщата също се присъединиха и оставиха свои авторски издания, както тези на Българския център за нестопанско право, Финансова рамка за НПО и Стопанска дейност на юридическите лица с нестопанска цел, така и Наръчник за работа с доброволци на TimeHeroes.20160413_104722 Гостите и обитателите на Къщата имат възможност да се запознаят с вдъхновяващи примери, полезни практики и  споделят ценен опит. Можете да се впуснете в книжно приключение с любими заглавия като Малкият принц, да прочетете за Алтернативите за свободно време, публикуван от фондация Open Space,  да релаксирате, докато оцветявате Игра на тронове или да научите повече за принципите на демокрацията от изданията, дарени ни от институт Open Society.

Достъпът до Книготеката е напълно свободен и абсолютно безплатен за посетителите и обитателите на Къщата. Всеки читател може да се настани удобно в различните кътове за четене, да стане част от атмосферата на Къщата, а защо не и да се срещне на живо с авторите на книгите, които ще намери тук.

Posted on July 21, 2016 in Новини, Публикации

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top