Разбери как да финансираш своята предприемаческа идея на среща в Къщата

Имате предприемаческа идея, но не сте сигурни как да я финансирате? Тогава тази дискусия е за вас.

На 16 ноември от 16ч. до 18ч. в Къщата на гражданските организации съвместно с Информационните центрове към евродепутата Мария Габриел, ще се проведе дискусия на темата „Как да търсим европейско финансиране за нашите предприемачески идеи?“.

По време на събитието ще бъде представена програма COSME 2014- 2020г.

Програма COSME надгражда Програмата за предприемачество и иновации (ЕIP), създадена през периода 2007-2013 г., в съответствие с Рамковата Програма за иновации (CIP).

Обучителната среща ще включва презентационна част и дискусия, в рамките на която ще можете да зададете своите въпроси. Ще получите практически съвети и насоки, свързани със срокове и финансови параметри.

Информационните центрове на Мария Габриел в страната са местата, на които можете да получите информация за работата на европейските институции и политиките на ЕС, както и за правата си като европейски граждани и актуалните европейските програми. В Центровете се провеждат младежки инициативи и обучения за успешна реализация. Реализират се доброволчески, благотворителни и информационни кампании, съвместно с младежки и други неправителствени организации.

Срещата е отворена за участие за всички НПО, които проявяват интерес към темата, като запазено място за участие имат членовете на Алумни клуба на Лятното училище за НПО и на Общността в Къщата.

Заявете своето участие на:  info@ngohouse.bg

Posted on November 11, 2016 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top