Проучване: Какви са работните нужди на гражданските организации от Русе и Варна

Къщата на гражданските организации отвори врати в две нови локации – Русе и Варна!


Къщата на гражданските организации в Русе

Активни хора и организации от крайдунавския град вече могат да работят под един покрив. Къщата на гражданските организации в Русе предоставя споделено пространство за работа и сътрудничество с местни активисти, за срещи и колаборации с интересни личности, за събития и генериране на гражданска енергия.

Домакин на русенската Къща на гражданските организации е сдружение Startup Factory

Анкета: Какви са работните нужди на гражданските организации в Русе

Каним всички активни хора и организации от Русe да се включат в допитването на Startup Factory за работните нужди на гражданските организации в русенския регион.

Попълването на анкетата ще ви отнеме не повече от 5 минути.

Така ще помогнете Къщата на гражданските организации в Русе да се превърне в едно още по-адаптивно и актуално споделено работно пространство, което подкрепя НПО и активни русенци, посветили труда си на граждански значими каузи.

Къщата на гражданските организации във Варна

Социалната Чайна във Варна съществува от 6 години и е пример за успешно и развиващо се социално предприятие. И като е решено да създаде място, където граждански организации и активни граждани ще знаят, че могат да срещнат други като тях и да намерят подкрепа.

Анкета: Какви са работните нужди на гражданските организации във Варна

Чрез попълването на тази анкета ще помогнете на организациите и активните граждани в област Варна да работят по-успешно. Попълването на анкетата ще ви отнеме не повече от 5 минути.

Инициативите* се реализират съвместно между Български център за нестопанско право, сдружение Startup Factory и Социалната чайна в подкрепа на гражданските организации в Русе и Варна.

__________________________________________

* Инициативите са част от Програма Аватар | Местни хъбове за гражданска активност, която се реализира и координира от Български център за нестопанско право с подкрепата на Фондация “Америка за България”.

Posted on July 22, 2021 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top