На 25 октомври ще се проведе workshop на тема “Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?”

 

Стартираме HR поредица, в която ще говорим за най-важния за всяка организация ресурс – хората.

Първото събитие от поредицата е практическо занимание на тема “Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?” и ще бъде проведено на 25 октомври, от 17.00 часа, в зала The HUB.

 

Разпознаваме ли признаците на непродуктивно поведение в офиса – главните виновници за стреса ? Стрес – всеки ден говорим за него, оправдаваме неуспехите си с него, свободно интерпретираме всяко наше настроение или липса на мотивация с него. Но разбираме ли го? Всеки ден чуваме от хората около нас или самите ние казваме „Стресиран съм!”.

Какво можем да направим?
Добрата новина е, че всички начини за превенция и противодействие са напълно безплатни и лесно приложими. Само трябва да се научим да разпознаваме симптомите на стрес и работна умора и да управляваме ежедневието си.

За кого е подходяща темата?
За всички въвлечени в работния процес.

Елате, ако:
• за вас е важно да бъдете здрави и продуктивни на работното място и пълноценни в личното си пространство и време;

• осъзнавате необходимостта да взаимодействате с другите членове на работния си екип и търсите начини да подобрите работната си среда и взаимоотношения в офиса;

• вие сте мениджър, който е отговорен към екипа си.

Какво предстои?
Ще проведем работилница, в която ще научим различни техники, чрез които да управляваме стреса и емоциите. Ще научим повече за конфликтите на работното място и причините за пораждането им и ролята на лошата комуникация в този процес. Както и защо много от мениджърите са ежедневно стресирани, ядосани и изморени.

Практическото занимание ще бъде водено от две дами, които определено имат опит в превенцията и овладяването на кризисни ситуации на работното място.

Слава Кръстева – Мениджър човешки ресурси, психолог, треньор с дългогодишен опит. Тя ще сподели изпитани методи какво можете да приложите лично вие и какво можете да направите като мениджъри са своя екип.

и

Деница Андонова – Сертифициран специалист по здраве на работното място, която ще ни предаде полезни гледни точки за здравето и хармонията си, как да повишите удовлетвореността и подобрите здравето във вашия екип.

Програма на събитието:

17.00-17.30 часа – време, в което можете да се запознаете с водещите практическото занимание и регистрация
17.30 – – 19.00 часа – провеждане на събитието
19.00 – 19.30 часа – време за дискусия

Краят на събитието е отворен:)

Вход – свободен.

Очакваме Ви!

Posted on October 17, 2017 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Back to Top