На среща с търсачите на съкровища от Triple E.Y.E Project

„Ние смятаме, че животът не е продаден мач, обстоятелствата не са пречка, статуквото не е оправдание, трудностите не са повод за бягане. Там, където другите виждат стени, ние ще градим мостове. Там, където изглежда, че има единични острови на смисъл, ние виждаме архипелаг и нова земя.“

TRIPLE E.Y.E PROJECT

Тази пролет в Къщата на гражданските организации сме ви подготвили страхотна поредица от вдъхновяващи срещи за НПО общността. В началото на април ще ви срещнем с три чифта усмихващи очи на три главозамайващо красиви дами, които търсят съкровищата в света около нас и ги споделят през зениците на TRIPLE E.Y.E PROJECT – щедро и с искрено удоволствие.

TRIPLE E.Y.E PROJECT е една различна и независима интернет медия, създадена от журналистите Елена Розберг, Ива Дойчинова и Евелина Павлова, за да разказва историите на смислените хора, събития и явления. Защото вярват, че в това се крие сладкият нектар на живота.

Снимка: www.tripleeye.bg

Триото търсачи Елена, Ива и Евелина ще ви очакват на 10 април от 18:30 часа в Къщата на гражданските организации (София, ул. „Христо Белчев“ 3, ет. 1), за да разговарят с вас в един по-разчупен формат, с уважение и извън матрицата, и да съберат вашите истории за добро, сладки случайности и променени съдби, които поради една или друга причина трудно достигнат до широката аудитория. А знае ли се – след тези разговори може да научите и някои нови неща за себе си 😉

За да станете част от тази магична вечер, пълна с изненади, е достатъчно да попълните краткия ни регистрационен формуляр. Местата са ограничени.

Внимание – за участие в срещата могат да се регистрират само представители на граждански организации!

Posted on March 19, 2019 in Entertainement, Публикации, Събития

Share the Story

About the Author

Back to Top