Собствено работно място в коуъркинг пространството на Къщата

Искате да бъдете част от общността на Къщата, но не сте сигурни как?

Предоставяме ви възможност да бъдете постоянни жители на Къщата и имате свое собствено работно място в коуъркинг пространството – чудесна възможност да развивате идеите си в творческа НПО атмосфера. Пакетите, в които ви предлагаме  да създадете своята работна зона в дома на гражданските организации за 10 или 5 дни в месеца, са перфектни за организациите, които искат да усетят атмосферата или стартират сега дейността си.  Ще имате свое собствено работно място за избрания брой дни на месец с високоскоростен интернет. Ще можете да ползвате скенер, копирна машина и принтер в рамките на 30 страници месечно. В цената е включена поддръжка на споделеното пространството и почистване.

Колкото повече време работите в Къщата, толкова повече  подкрепа получавате от нас.

В зависимост от това дали ще работите заедно с нас през целия месец, или в избрани 5 или 10 работни дни в месеца,  ще имате възможността да ползвате заседателна зала „Meeting point” за 1, 2 или 3 часа в месеца. А всички вас, които ще припознаете Къщата на гражданските организации като своето работно място за целия работен месец, ще подкрепим с безплатни правни съвети до 3 час месечно по въпроси, свързани с дейността на вашата организация.

Необходим ви е един единствен ден в месеца при нас? Можете да се настаните удобно на своето работно място вече само за 15 лв за един работен ден в месеца.

Жителите на Къщата са част от нашата общност и получават достъп до всички публични събития на общността в Къщата за споделяне на опит и развитие на капацитет.

Ако все още не сте имали възможността да разгледате коуъркинг пространството на Къщата – елате ни на гости. Ще ви разкажем за възможностите за съвместно партньорство на по чаша кафе и с усмивка.

Научете повече за нашите нови, по-добри цени тук.

Posted on July 22, 2016 in Новини, Публикации

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top