Къщата на гражданските организации – вече сме на 2 години

 

 

Декември по традиция свързваме с изненади, коледно настроение и празнична атмосфера. А ние имаме още един повод за празнуване – рожден ден, защото днес навършваме цели 2 години – изпълнени с много емоции, споделени моменти и гражданска енергия.

Отбелязахме празника вълнуващо – с много приятели и съмишленици, усмихнати и заредени с положителни емоции.

Стартирахме в ранния следобед с украсяване на Коледни сладки, като наш гид в света на сладкарското изкуство беше батко Иван от сладкарници Неделя. Сътворихме заедно уникални красоти в много цвят и багри, които донесоха усмивки на личицата на малките ни гости.

 

 

 

Продължихме със сътворяването на чудеса от вълнена нишка, благодарение на нашите приятели от Изплети топлина. Научихме се  да плетем и преплитаме, без да се заплитаме.

В този следобед отвори врати и работилница за творчество на Академия Анди и Ая, в която децата, а и ние, имахме възможността да поиграем  на забавни игри и направим играчки за елхата.

 

За уютната обстановка в Къщата допринесоха и нашите приятели от дневен център Светове. Благодарение на тях следобедното ни кафе бе по-ароматно от всякога.

Празникът на Къщата бе още по-сладък и цветен, благодарение на Shazlin Babikyan, която сътвори за нас вълшебство от орехи, фурми, кокосови стърготини; био кокосова сметана, какаово и кокосово масло; боровинки; черен шоколад с натурална ванилия и банан. Вкусът на тортата ни бе неповторим, а видът жизнерадостен. Благодарим ти, Шазлин, от сърце!

Празникът ни продължи с голямо парти в A hub, където се събраха всичко организации от Къщата и техните приятели. Гости ни бяха всички партньори и съмишленици, с които работим през годината и заедно вървим по пътя, в който идеите се случват.

Пожелахме си Новата година да бъде по-успешна, здрава и мирна за всички Нас!

Posted on December 21, 2017 in Новини

Share the Story

About the Author

Back to Top