Къщата на гражданските организации с номинация за най-добро коуъркинг пространство в България

Гласувайте за Къщата, вашите 5 звезди са важни за нас!

Къщата на гражданските организации е финалист в категорията за най-добро коуъркинг пространство на България.  Номинацията е в рамките на инициативата “Централно Европейски Стартъп Награди – CESA” – серия от събития, чиято цел е да бъдат признати и възнаградени усилията, както и да се отпразнуват постиженията на предприемаческата екосистема.

След престижното признание, присъдено от жури, сега решението за това кое е най-доброто споделено работно място в страната, е в ръцете на широката публика. От 14 октомври (днес) до 20 октомври (четвъртък) чрез онлайн гласуване, ще бъде определен победителят в категорията.

Призоваваме ви да подкрепите Къщата, като се включите в гласуването, регистрацията за което е изключително лесна, а процесът на оценяване отнема не повече от 5 минути.

Гласуването се извършва през интернет страницата на инициативата, към която прилагаме линк:

http://centraleuropeanstartupawards.com/shortlisted

Според правилата на инициативата е необходимо да гласувате за всеки от номинираните в общо 12-те категории и оцените работата им по скалата от 1 до 5 звезди.

Повече за инициативата:

CESA e част от Global Strartup Awards (http://www.globalstartupawards.com/#gsa) – инициатива, която отличава най-успешните бизнес концепции в целия свят. Инициативата стартира през 2014 г., за да се съберат на едно място най-добрите от стартъп общността на Централна и Източна Европа. Целта на наградите е да вдъхновява и стимулира развитието на  предприемачеството в цяла Централна и Източна Европа, като същевременно свърже в общност стартъп ентусиастите, предприемачите и инвеститорите.

10-те страни, между които и България, се състезават в 12 категори: старъп на годината, инвеститор на годината, най-добър финансов стартъп, най-добър ИТ стартъп, най- влиятелна жена, най- добро коуъркинг пространство, най-успешен стартъп в начална фаза, най-добър акселератор, стартъп с най-голямо социално въздействие, най-иновативно решение на бизнес или социален проблем, най-добро потребителско преживяване.

Posted on October 14, 2016 in Новини

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top