Игри, смях и добро настроение на лятното парти в Къщата

На 23 юни се проведе първото лятно парти в Къщата, на което жителите и приятелите на популярното споделено НПО пространство имаха възможност да освежат работния процес с приятелско съревнован20160623_163833ие по тенис на маса, белот и диксит. Събитието беше поредното от серията неформални срещи, които се организират в Къщата и сплотяват организациите. Масата на диксит успя предизвика най-голям интерес, може би защото, за да си победител в тази игра, е необходимо да дадеш воля на въображението си.

Междувременно на турнира по тенис на маса, който се проведе в нашата коуъркинг зала, младежите от НМФ отстраняваха конкурентите си един по един и това продължи, докато не запратиха топчето за тенис на маса през прозореца. В турнира по тенис на маса се включиха и членове на БЦНП  екипа, които демонстрираха умела техника, за която ни остава само да предполагаме  дали е резултат на дълги часове упорити тренировки или е привнесена от други практикувани спортове.

Експертите ни по белот не срещнаха голямото предизвикателство този път. Но пък много от хората имаха възможност да си припомнят как се играят карти и да се подготвят за следващия турнир.

20160623_163818

Къщата на гражданските организации обединява вече дванадесет малки и големи организации. Колаборациите, независимо дали те са в  спортен турнир , в намиране на доброволци, подкрепа при събития, консултации  или просто на по чаша кафе, са все по-интензивни и ползотворни. Затова ако и ти търсиш своето място, се чувствай поканен и ела в нашето вкъщи. Ще се радваме да те посрещнем!

Posted on June 29, 2016 in Новини, Събития

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top