Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова от Triple E.Y.E Project на гости в Къщата

Снощи атмосферата в Къщата беше толкова красива, зареждаща и вдъхновяваща, че … думите ни остават бедни да опишат какво се случи. 😍❤️

Всъщност, поводът на главозамайването ни бе гостуването на триото прекрасни дами от Triple E.Y.E Project – Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова.

В необичаен и дълбоко откровен токшоу формат търсачите на съкровища (както журналистите гордо назовават себе си) споделиха за личната мотивация да създадат новия си съвместен независим медиен проект Triple E.Y.E Project, за мисията, която стои зад инициативата, и за (не)случайните срещи с вдъхновяващи хора. За да могат да открият новите съкровища и сред организациите участници в срещата, водещият преотстъпи мястото си на “горещия стол” на гостите да разкажат за себе си и за ценните истории за добро, което правят техните организации.

В уютната атмосфера на Къщата, разговорът, топъл и сърдечен, се случваше с лекота. И, убедени сме, никой не искаше той да приключва.

Тънката червена нишка, по която се носехме, неизбежно ни водеше към квитесенцията на срещата ни – всички сме невъобразимо свързани едни с други и пътят към истинските съкровища минава през връзките между хората.

Благодарим на всички приятели и гости на срещата, които споделиха с нас тези вълнуващи мигове. ❤️❤️

Снимки от срещата може да разгледате във Фейсбук албума на Къщата – Triple E.Y.E Project на гости в Къщата 

Posted on April 11, 2019 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top