В търсене на перфектното за провеждане на събитие място

Чудесно е да имате свое собствено работно място в Къщата, което да ползвате според необходимостта на своята организация. Но какво да направите, когато трябва да проведете работна среща, обучение или събитие, на което да представите дейността на вашата неправителствена организация? Тогава отново се нуждаете от истински партньор, добър домакин и приветливо място. Всичко това можете да намерите в Къщата на гражданските организации. Ние ще подредим според спецификата на вашето събитие избраното от вас място, ще ви посрещнем приветливо и ще бъдем наблизо, когато се нуждаете от подкрепа.

Работна среща или обучение

Подходящи за работна среща или обучение са залите BCNL и The Hub. Всяка от залите е с капацитет от 30 седящи места, като на ваше разположение ще бъдат флипчарт и презентационна техника. В допълнение можем да ви предложим своята организационна подкрепа, както и кетъринг или организиране на кафе пауза.

Затворени за външна публика срещи и заседания

Подходящото пространство, на което можете да проведете своето затворено за външна публика събития е заседателна зала Meeting Point. Залата е с капацитет 12 работни места, като на ваше разположение е и нашата специална стена, на която можете да запишете идеи, опорни точки на срещата или начертаете своите планове за развитие.

The Hub +Co-working – напълно очаквана добра комбинация

В случай, че планирате събитие, което е съчетание от различни активности или обучение, в което участниците трябва да бъдат разделени на групи, можете да се възползвате от нашето weekend предложение.  Цената е пакетна, а когато събитието е планирано в 2 или повече дни, ви очакват отстъпки.

Детайли за нашите предложения, вижте тук.

Posted on July 25, 2016 in Публикации

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top