Безплатен работен ден в Къщата – от септември

Къщата отваря врати за всички НПО хора, които все още търсят своето работно място. От септември стартираме инициативата „1 ден с нас“, в която представители от неправителствения сектор, могат да  се потопят в приятната работна атмосфера на коуъркинг пространството в Къщата на гражданските организации за един ден. Той е безплатен за вас , чрез него ви даваме възможност да творите в приятното    и напълно професионално оборудваното пространство на Къщата.

Инициативата , стартираща на 12 септември, е за всеки, който развива НПО инициатива и вече не желае да работи от вкъщи или шумното кафене. Осигуреният от нас еднодневен достъп до Къщата е обезпечен с всичко, което ви е необходимо на работното място – интернет, възможност за принтиране и сканиране, богата библиотека и много съмишленици, споделящи своите ценности в споделеното пространство на Къщата.

Първият ден, в който ще отворим широко вратите на Къщата е 12 септември.  Всеки месец ще ви предоставяме тази възможност, в рамките на работния ден – от 09.00 до 18.00 часа. Всяка организация ще има право на едно посещение. Информация за датата през октомври, ще намерите скоро на нашия сайт.

Местата са ограничени, затова побързайте и изпратете още сега мейл, с който да заявите желание да бъдете част от общността ни за ден,  на info@ngohouse.bg.

Посрещането ни е с аромат на кафе, бъдете добре дошли.

Posted on August 19, 2016 in Новини

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Back to Top